Verstoppingen

Ervaren Loodgietersbedrijf
Riolering ontstoppen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Last van verstoppingen

Het is erg vervelend als u te maken heeft met verstoppingen in uw woning. Het veroorzaakt vaak vervelende geurtjes. En helemaal vervelend als u er in de avonduren of in het weekend mee te maken krijgt. Gelukkig kunt u terecht bij Loodgieter Schiedam.

Loodgieter Schiedam is uw specialist

Verstoppingen in uw woning? Van Beers Installatietechniek is uw ervaren loodgieter in Schiedam en omgeving. Onze loodgieters helpen u graag snel om uw verstopping op te lossen. Zij zijn altijd snel ter plaatse en kunnen u altijd een professionele en goede oplossing bieden.

Afvoer verstoppingen

Een afvoerverstopping is erg vervelend. Het kan een belemmering zijn voor het dagelijks leven. Want u kunt uw toilet niet goed gebruiken. Als er een verstopping in de keuken zit, kunt u uw kraan niet gebruiken. Het is belangrijk dat u de afvoer zo snel mogelijk ontstopt. Als u de afvoer niet zelf kunt ontstoppen, bel dan een loodgieter.

Gootsteen verstoppingen

Het komt vaak voor dat de gootsteen in de keuken verstopt raakt. Deze wordt vaak gebruikt tijdens het koken of de afwas. Vaak worden etensresten of vetten door de gootsteen gespoeld, wat kan leiden tot verstoppingen. Als de verstopping niet te diep is, dan kunt u proberen de sifon los te koppelen en schoon te maken. Is de verstopping dieper, dan is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. Onze loodgieters komen met professioneel gereedschap bij u thuis en hebben de gootsteen in een mum van tijd ontstopt.

Riool verstoppingen

Als het riool verstopt is, kunt u hier op verschillende plekken in uw woning last van hebben. Daarom is het belangrijk dat u snel een loodgieter inschakelt. Onze loodgieters zijn in staat om met een speciale camera het riool te inspecteren. Op deze manier kunnen zij de verstopping nauwkeurig lokaliseren en de oorzaak vaststellen.

Hulp nodig?

Wat voor soort verstopping het ook is, de loodgieters van Van Beers Installatietechniek trekken hun neus er niet voor op. Wij streven ernaar om het probleem zo snel en vakkundig mogelijk op te lossen. Voor alle soorten verstoppingen kunt u terecht bij Loodgieter Schiedam. Bel ons direct, voor u het weet is uw verstopping verholpen.