CV ketel vervangen

Ervaren Loodgietersbedrijf
CV-ketel laten nalopen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Vervanging cv-ketel in Schiedam

Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor uw bestaande cv-ketel in huis? Komt uw cv-ketel steeds vaker in de storingsmodus terecht? Een vervanging van uw cv-ketel in Schiedam is een klus die u niet eenvoudig zelf uitvoert. Bij het vervangen van en cv-ketel komt vaak meer kijken, dan op voorhand verwacht wordt. Dit geldt in het bijzonder voor woningen waar de cv-ketel nog los naast de boiler wordt gebruikt. Tegenwoordig kiest men vrijwel altijd voor een combiketel.

Het werk van een loodgieter gaat verder dan het installeren van de nieuwe cv-ketel en het demonteren van uw bestaande apparaat. Vooraf kunnen we u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij een vervanging van uw cv-ketel in Schiedam. Kiest u voor een HR-ketel, een HR+-ketel of een warmtepomp? Een warmtepomp is een steeds populairdere optie. Aan een warmtepomp zitten diverse voordelen ten opzichte van een klassieke cv-ketel. Dit geldt in het bijzonder voor huishoudens die de warmtepomp combineren met een aantal zonnepanelen op het dak van hun woning.

Schakel uw loodgieter in

Zoals eerder genoemd werd, cv-ketel vervangen is zelf een cv-ketel vervangen vaak geen optie. Het monteren van een nieuwe cv-ketel is een hele nauwkeurige klus. Gebeurt dit niet op correcte wijze, dan zal uw cv-ketel al snel in storingsmodus schieten of bijvoorbeeld lekken. Dit is het geval wanneer de aansluiting van de cv-ketel op de bestaande leidingen niet correct is uitgevoerd. Een lekkage kan grote gevolgen hebben en merkt u vaak pas op, als er vochtschade ontstaat. Onze loodgieter in Schiedam zal de cv-ketel vervangen en deze direct voor u bijvullen. Het is sterk aan te raden om de loodgieter periodiek langs te laten komen voor onderhoud aan de cv-ketel. De onderdelen van de cv-ketel worden nagelopen op slijtage en waar nodig voor u vervangen. Zo heeft u een lange tijd plezier van uw nieuwe combiketel!