Vervanging cv-ketel in Schiedam

Bent u op zoek naar een duurzaam alternatief voor uw bestaande cv-ketel in huis? Komt uw cv-ketel steeds vaker in de storingsmodus terecht? Een vervanging van uw cv-ketel in Schiedam is een klus die u niet eenvoudig zelf uitvoert. Bij het vervangen van en cv-ketel komt vaak meer kijken, dan op voorhand verwacht wordt. Dit geldt in het bijzonder voor woningen waar de cv-ketel nog los naast de boiler wordt gebruikt. Tegenwoordig kiest men vrijwel altijd voor een combiketel.

Het werk van een loodgieter gaat verder dan het installeren van de nieuwe cv-ketel en het demonteren van uw bestaande apparaat. Vooraf kunnen we u persoonlijk adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij een vervanging van uw cv-ketel in Schiedam. Kiest u voor een HR-ketel, een HR+-ketel of een warmtepomp? Een warmtepomp is een steeds populairdere optie. Aan een warmtepomp zitten diverse voordelen ten opzichte van een klassieke cv-ketel. Dit geldt in het bijzonder voor huishoudens die de warmtepomp combineren met een aantal zonnepanelen op het dak van hun woning.

Schakel uw loodgieter in

Zoals eerder genoemd werd, is zelf een cv-ketel vervangen vaak geen optie. Het monteren van een nieuwe cv-ketel is een hele nauwkeurige klus. Gebeurt dit niet op correcte wijze, dan zal uw cv-ketel al snel in storingsmodus schieten of bijvoorbeeld lekken. Dit is het geval wanneer de aansluiting van de cv-ketel op de bestaande leidingen niet correct is uitgevoerd. Een lekkage kan grote gevolgen hebben en merkt u vaak pas op, als er vochtschade ontstaat. Onze loodgieter in Schiedam zal de cv-ketel vervangen en deze direct voor u bijvullen. Het is sterk aan te raden om de loodgieter periodiek langs te laten komen voor onderhoud aan de cv-ketel. De onderdelen van de cv-ketel worden nagelopen op slijtage en waar nodig voor u vervangen. Zo heeft u een lange tijd plezier van uw nieuwe combiketel!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. lekkages en cv-ketel installatie en onderhoud. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag!

Call Now Button