Over ons

Oomen Loodgieters is een erkend loodgietersbedrijf in de omgeving van Schiedam. U kunt ons inschakelen voor verschillende loodgieterswerkzaamheden rondom onderhoud, cv-ketel en gasleidingen aanleggen. Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een professional die verstand heeft van zaken. Zo wordt uw probleem snel en vakkundig verholpen.

Spoedservice

Naast onze gewone service hebben wij ook een spoedservice. Onze spoedservice staat altijd voor u klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan. De spoedservice komt dan zo spoedig mogelijk naar uw locatie en lost het probleem meteen op!

Onze monteurs zijn ervaren en werken altijd volgens de huidige normeringen!”

Kwaliteit boven kwantiteit

Doordat wij professionals met jarenlange ervaring in dienst hebben leveren wij alleen maar kwaliteitswerk. U hoeft dus niet bang te zijn dat het probleem niet of slecht opgelost wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het probleem ook echt en vakkundig opgelost wordt. Wij weten hoe belangrijk het is om dag in dag uit kwaliteit te leveren. Dit gaat bij ons boven kwantiteit!

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. lekkages en cv-ketel installatie en onderhoud. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag!

Call Now Button