Kies voor professionele lekdetectie

Een lekkage in huis kan grote gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan vocht wat onder de dakbedekking terecht is gekomen en vervolgens in het houtwerk van het dak trekt. Ook kan vocht schade aan muren, het plafond of bijvoorbeeld de vloer veroorzaken. Een dergelijke schade is te herkennen aan een gele vlek. Deze vlekken van vocht vormen de ideale voedingsbron voor schimmels, wanneer ze niet tijdig behandeld worden. Naast het feit dat schimmels bepaald niet hygiënisch zijn, kunnen ze astmatische en reumatische klachten verergeren. Reden genoeg om een professionele lekdetectie uit te laten voeren bij een lekkage.

Lekdetectie in Schiedam

LekdetectieEen professionele lekdetectie kunt u uit laten voeren door onze loodgieter in Schiedam. De loodgieter beschikt over de benodigde hulpmiddelen om de bron van het lek in huis te achterhalen. Voorheen werd een muur of bijvoorbeeld plafond opengebroken bij een lekkage. Tegenwoordig is dat niet langer noodzakelijk, daar moderne hulpmiddelen uitkomst bieden bij het opsporen van de bron van lekkages. Het maakt hierbij niet uit, waar de lekkage zich bevindt. Daarbij kan een lekdetectie ook worden ingezet bij een lekkende gasleiding.

Schakel uw loodgieter in

Zelf op zoek gaan naar de bron van een lekkage is vaak erg lastig. Het is om deze reden verstandig zo snel mogelijk hulp van een loodgieter in te schakelen bij lekkages. Des te sneller een lekkage verholpen wordt, des te kleiner is ook de kans op een serieuze schade aan de woning. Lekkages ontstaan regelmatig bij het aanleggen van nieuwe leidingen in huis. Bij het aanleggen van de leidingen ontstaat bijvoorbeeld speling tussen de verschillende leidingstukken. Via deze speling weet vocht uit de leidingen te ontsnappen. Om de kans op een lekkage zo klein mogelijk te houden, is het daarom verstandig het aanleggen van leidingen aan een loodgieter over te laten.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. lekkages en cv-ketel installatie en onderhoud. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag!

Call Now Button