Veelgestelde vragen

We verrichten alle loodgieterswerkzaamheden. We verhelpen leiding problemen en lekkages, we onderhouden of vervangen uw cv-ketel en we hanteren een spoedservice voor dringende problemen.

We zijn actief in Schiedam en omstreken. We zijn altijd dichtbij en zullen met spoed naar u toe komen!

Neem contact met ons op via 010-3212106.

Onze spoedservice betekent dat onze loodgieters altijd voor u klaar staan voor een spoedklus. Onze loodgieters zorgen ervoor dat uw probleem snel en vakkundig verholpen wordt. Al onze monteurs zijn ervaren en werken altijd volgens de huidige normeringen. U hoeft u dus geen zorgen te maken en kan ons steeds bellen in geval van nood. De spoedservice komt zo snel mogelijk naar uw locatie en lost uw probleem meteen op!

In eerste instantie kan u zelf voor een oplossing proberen te zorgen door bijvoorbeeld een lekkende leiding met een vochtige doek af te dekken. Ook kan u vocht opvangen in een teil of een emmer als tijdelijke oplossing. Vervolgens kunt u het beste zo snel mogelijk een loodgieter inschakelen. Een lekkage dient zo snel mogelijk worden opgelost. Als u te lang wacht, kan er nare waterschade aan uw woning ontstaan. Voorbeelden daarvan zijn schimmel- en zwamvorming op uw muren en plafond of verzwakking van houten constructies. Onze loodgieters beschikken over alle noodzakelijke hulpmiddelen om lekkages met spoed te verhelpen.

In sommige gevallen is het mogelijk om zelf uw kapotte cv te repareren. Op het display van de cv-ketel verschijnt een foutcode die u in de handleiding van uw cv-ketel kan opzoeken. Vaak staan er verschillende stappen beschreven over hoe u de fout kunt oplossen. Soms is gewoon resetten al voldoende. Als dat niet lukt, kan u ook een loodgieter inschakelen om het probleem te verhelpen.

Een verstopping kan u vaak oplossen door een ontstoppingsmiddel te gieten. Toch is dat geen milieuvriendelijke oplossing voor het probleem. Door soda en water te mengen en in het toilet te gieten, kan u het probleem ook verhelpen. Als dat niet meteen helpt, dan kunt u die stap herhalen en nog een kopje azijn achterna helpen. Kleine verstoppingen worden op deze manier zeker snel verholpen.

Verhelpen al die stappen het probleem niet? Dan kan u best de ontstopper erbij nemen. U plaatst de rubberen kop volledig over de afvoer en pompt een aantal keer hevig op en neer. Als er rommel omhoogkomt, dan verwijdert u dat handmatig.

In dat geval is het verstandig om een van onze loodgieters in te schakelen. Zij komen zo snel mogelijk uw kant op om u weer te voorzien van warm water.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse
Call Now Button