Regenpijp lekkage in Schiedam snel laten verhelpen

Een lekke regenleiding kan voor veel problemen zorgen. Niet alleen is het hinderlijk als de regenpijp overstroomt bij een grote regenbui; het is ook behoorlijk schadelijk voor de muren als een regenpijp continu overstroomt. Water dat over de rand heen gutst kan in de muren trekken. Dat kan weer zorgen voor schimmels en bacteriën die dankzij de hoge luchtvochtigheid weelderig kunnen groeien. Als u een regenpijp lekkage in Schiedam heeft, kunt u dus het beste zo snel mogelijk iemand laten komen om dit te verhelpen.

Voorkom vochtschade door natte muren

Lekkage regenpijp SchiedamEen lekkage in een regenpijp kan, zoals gezegd, voor grote problemen zorgen. Wanneer het water de muur in trekt, blijft de muur soms nog wel maanden vochtig. Dit zou op zichzelf niet zo’n groot probleem zijn, ware het niet dat vocht voor veel problemen kan zorgen. Zo kan een muur die door en door vochtig is funest zijn voor behang wat op de muur zit. Dit kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het behang los gaat laten en naar beneden komt. Ook kan dit ervoor zorgen dat u lelijke vochtplekken krijgt aan de muren en op het plafond. Dat wilt u uiteraard koste wat kost voorkomen, waardoor de noodzaak tot het snel inschakelen van een loodgieter zich weer opdringt. Door een loodgieter op tijd in te schakelen, kan deze ellende voorkomen worden.

Een loodgieter kan ook met enige regelmaat de regenpijpen controleren om te checken of ze voorlopig nog even vooruit kunnen of dat vervanging geboden is. Op deze manier weet u op tijd wanneer ze aan vervanging toe zijn. Ook als u niet direct door heeft wanneer het vervangen moet worden, zou dit dus een ideale uitkomst zijn. Heeft u hier interesse in? Neem om deze reden dan contact met ons op.

Bel nu onze loodgieter

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Neem contact op

Bent u op zoek naar een loodgieter bij u in de buurt? Wij helpen u graag met o.a. lekkages en cv-ketel installatie en onderhoud. Door onze vakkundige medewerkers worden alle problemen opgelost, zelfs op zaterdag!

Call Now Button