Ervaren Loodgietersbedrijf

Riolering ontstoppen?

010-3212106
Bel direct voor een afspraak

Altijd tot uw dienst!

Snel ter plaatse

B.A.D. loodgietersbedrijf is een erkend loodgietersbedrijf in de omgeving van Schiedam. U kunt ons inschakelen voor verschillende loodgieterswerkzaamheden rondom onderhoud, cv-ketel, gasleidingen aanleggen en dakbedekking . Deze werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een professional die verstand heeft van zaken. Zo wordt uw probleem snel en vakkundig verholpen.

SPOEDSERVICE

Naast onze gewone service hebben wij ook een spoedservice. Onze spoedservice staat altijd voor u klaar. Bel in geval van nood direct naar ons telefoonnummer zodat u niet in de kou hoeft te staan. De spoedservice komt dan zo spoedig mogelijk naar uw locatie en lost het probleem meteen op!

KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT

Doordat wij professionals met jarenlange ervaring in dienst hebben leveren wij alleen maar kwaliteitswerk. U hoeft dus niet bang te zijn dat het probleem niet of slecht opgelost wordt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat het probleem ook echt en vakkundig opgelost wordt. Wij weten hoe belangrijk het is om dag in dag uit kwaliteit te leveren. Dit gaat bij ons boven kwantiteit!