Belang van het snel oplossen van een lekkage in huis 

Lekkage - Schiedamloodgieters
Blog

Heeft u te maken met een lekkage in huis? Laat de lekkage in dat geval zo snel mogelijk oplossen door onze loodgieters. Wanneer u te lang zou wachten met het oplossen van een lekkage, kan dit voor een nare waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmel- en zwamvorming op uw muren of plafond! Ook kunnen houten constructies ernstig verzwakt raken, als hier houtrot in ontstaat. In het ergste geval breken houten balken of steunen, als de druk op deze balken te groot wordt. Onze loodgieters beschikken over verschillende hulpmiddelen om lekkages met spoed te verhelpen.  

 

Verschillende vormen van waterschade na lekkages  

Reeds werden een aantal vormen van waterschade beschreven, die als gevolg van een lekkage kunnen ontstaan. De waterschade ontstaat vaak op het moment, dat het vocht in uw woning trekt. Denk aan een leiding die tijdens boorwerkzaamheden geraakt is. Het kleine gaatje wat in de leiding ontstaan is, zorgt dat het vocht eenvoudig uit de leiding kan sijpelen en vervolgens in een muur kan trekken. Naarmate de hoeveelheid vocht in de muur toeneemt, zal er schimmel- en zwamvorming op de muur ontstaan. Deze schimmels trekken steeds verder omhoog of naar beneden, afhankelijk van de bron van de lekkage.  

 

Met spoed een oplossing zoeken voor lekkages  

Bij lekkages kunt u in eerste instantie zelf voor een oplossing proberen te zorgen. Denk aan het afdekken van een lekkende leiding met een vochtige doek. Ook het opvangen van vocht in een teil of een emmer is een populaire tijdelijke oplossing. Schakel vervolgens zo snel mogelijk onze spoedloodgieter in. De spoedloodgieter van ons loodgietersbedrijf staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar, om lekkages op een professionele wijze voor u op te lossen.   

Tip: laat leidingen altijd door een loodgieter leggen, om de kans op lekkages zo klein mogelijk te maken.  

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Lees ook eens:

Call Now Button