Elk huis in Nederland heeft een verwarming nodig om de winter door te komen. Heeft u weleens naar uw CV ketel gekeken? Bent u misschien toe aan een nieuwe ketel? Het is goed om te controleren of u toe bent aan vervanging zodat u kosten kunt gaan besparen.

Controleer hoe oud uw CV ketel is

Misschien heeft uw ketel de afgelopen tijd last van storingen. CV ketels gaan meestal maar zo’n twaalf tot vijftien jaar mee. Controleer dus goed hoe oud uw ketel is en vervang deze vandaag nog. Met een nieuwe ketel kunt u zeker een paar honderd euro per jaar besparen.

Verschillende soorten ketels

bespaar kosten aanschaf nieuwe cv-ketel Het is erg lastig om te ontdekken welke ketel het beste bij uw huis past. Er zijn vele verschillende soorten ketels beschikbaar en daarnaast verschillen ze in hun werking. Het is daarom goed om verschillende ketels te vergelijken op onder andere zuinigheid, garantie, prijs, soort en type en prestaties. Er zijn namelijk ketels die uw water verwarmen, nieuwere ketels die ook elektriciteit opwekken, gesloten ketels die voor meer veiligheid zorgen of juist kleinere ketels die grote prestaties leveren.
Als u kosten wilt besparen, vervang dan vandaag nog uw ketel. Wij zullen u verder helpen bij het maken van de juiste keuze.

Call Now Button