Uw kapotte cv repareren? De loodgieter geeft tips!

Loodgieter Schiedam
Blog

Wanneer u momenteel hinder ondervindt van een kapotte cv in huis, kan het fijn zijn om hulp te krijgen van de loodgieter. De loodgieter helpt u niet alleen bij het verhelpen van de huidige storing in uw cv-ketel, ook kan een loodgieter een nieuwe storing proberen te voorkomen. Wist u dat de storingen in cv-ketels in veel gevallen veroorzaakt worden door achterstallig onderhoud aan de cv-ketel? Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren is de kans op een storing in de cv-ketel aanzienlijk kleiner. Het onderhoud kunt u door de loodgieter van ons loodgietersbedrijf uit laten voeren. Wij hebben een ruime ervaring in het voorkomen van storingen in cv-ketels. De cv-ketel is een van de meest essentiële elementen binnen een woning! Toch besteden veel woningbezitters nauwelijks aandacht aan het onderhouden ervan.

Zelf een kapotte cv repareren 

In sommige gevallen is het mogelijk om uw kapotte cv zelf te repareren. Op het display van de cv-ketel vindt u vaak een foutcode, die u in de handleiding van de cv-ketel op kunt zoeken. In de handleiding staat vaak in verschillende stappen beschreven hoe u de fout in de cv-ketel op kunt lossen. Soms blijkt het al voldoende te zijn om de cv-ketel te resetten bij een foutmelding. Zo heeft u de hulp van de loodgieter niet direct nodig om de storing in de kapotte cv-ketel op te kunnen lossen. Mocht het resetten van de cv-ketel niet zorgen voor een oplossing, dan kunt u alsnog een loodgieter inschakelen om het probleem te verhelpen.

Een kapotte cv-ketel laten vervangen

Naast de mogelijkheid om de kapotte cv te repareren, kunt u er ook voor kiezen om de kapotte cv te vervangen voor een nieuw model. Zeker voor mensen die momenteel nog gebruik maken van de combinatie van een losse cv-ketel en een losse boiler, is de aanschaf van een combiketel het overwegen waard. Met een combiketel verbruikt u jaarlijks minder energie en bent u minder geld kwijt aan het uitvoeren van onderhoud aan de combiketel.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Lees ook eens:

Call Now Button