Vervangen van een CV-ketel

cv-ketel vervangen
Blog

Vervangen van een CV-ketel

Heb je een Cv die niet meer optimaal werkt? Dan kun je een beroep doen op de kennis van een loodgieter. We raden je aan om tijdig een verouderde Cv-ketel te vervangen. Een oudere Cv-ketel is lang niet zo zuinig als een nieuwe ketel. Vaak heb je bij een oudere ketel een energienota die onnodig hoog is. Door deze te laten vervangen voor een nieuwe zul je merken dat je energierekening omlaag gaat. Benader een loodgieter voor de mogelijkheden. Bij veel bedrijven kun je ook een onderhoudscontract afsluiten. We raden je aan om hiervoor te kiezen. Een goed onderhouden Cv-ketel gaat beduidend langer mee dan een Cv-ketel die niet goed wordt onderhouden.

Cv-ketel aanbieders

Er zijn in je buurt diverse installatiebedrijven te vinden die een Cv-ketel kunnen plaatsen. Voordat je een Cv-ketel gaat aanschaffen, kun je zelf kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Er zijn diverse merken ketels. Denk aan NEFIT of ATAG. Kijk hiernaast naar de zuinigheid van een Cv-ketel, kosten en reviews van andere mensen die reeds een ketel hebben gekocht. Heb je besloten welke Cv-ketel je wilt laten plaatsen? Contacteer een loodgieter en laat een offerte opmaken. Voor advies kun je ook altijd een loodgieter benaderen.

Storingen en servicecontract

Bij storingen kun je altijd het noodnummer bellen van een loodgieter / installatiebedrijf. Er zal dan spoedig een servicemedewerker langskomen om eventuele mankementen te verhelpen. Hiervoor moet je wel een service- of onderhoudscontract voor afsluiten. We raden je ondanks de extra kosten wel aan om hier voor te kiezen.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Lees ook eens:

Call Now Button