Verhuizen? Vervang je cv-ketel voor hogere woningwaarde

Blog

cv ketel onderhoud SchiedamVerhuizen? Vervang je cv-ketel voor hogere woningwaarde

Het zal niet het eerste zijn dat in je is opgekomen, maar als je van plan bent om te verhuizen is het wellicht een idee om je cv-ketel te gaan vervangen. Een huis met een goede cv-ketel wordt namelijk een stuk duurzamer, met als gevolg dat je energielabel een stuk groener wordt. Dit is zeer aantrekkelijk voor huizenbezitters en daarom zal het een stuk makkelijker worden om je huis te verkopen.

Energielabel

Het kan best zo zijn dat je nu een redelijk energielabel hebt omdat je bijvoorbeeld je vloeren hebt laten isoleren, toch kun je je woningwaarde nog verder laten stijgen door een goede cv-ketel te laten installeren. Hou er wel rekening mee dat de aanschaf van de cv-ketel zelf al een redelijke investering is en dat het dus wel zin moet hebben. Als je na de verkoop geen of nauwelijks winst maakt, dan kun je het beter niet doen.

Welke ketel schaf je aan

De belangrijkste overweging bij aanschaf is toch wel de prijs van de nieuwe cv-ketel. Je kunt de goedkoopste van de cv-ketels nemen: de vr-ketel. Hiermee haal je meestal een rendement van 90 procent, wat best netjes is. Toch kun je voor net wat extra geld een hr-ketel kiezen en een rendement van 100 procent behalen. Dit zorgt ervoor dat je huis zeker in waarde stijgt. Als je echt bakken met geld hebt is een Hre-ketel ook een optie. Deze exemplaren kosten duizenden euro’s, dus dat moet de investering dan ook echt waard zijn.

Waarom kiest u voor ons?

Ervaren Loodgietersbedrijf
Lekkage verhelpen?
Altijd tot uw dienst!
Snel ter plaatse

Lees ook eens:

Call Now Button